top of page

Team Expeditie - 8 juli 2016


If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. - African Proverb.


Op vrijdag 8 juli geeft Jeanine Jansen een workshop T E A M E X P E D I T I E tijdens het Nyenrode Preuvement (proeverij) over duurzaam en innovatief ondernemen. Het event vindt van 13-18 uur plaats in het koetshuis & kasteel van Nyenrode Business Universiteit en is gratis te bezoeken. Voor meer informatie over het gehele programma klik hier. Aanmelden kan door te mailen naar preuvenement@nyenrode.nl.


Over de workshop:

Je hoort weleens dat bevlogen teams vooral te vinden zijn in de non-profit sector, bij NGO’s, in de sport of kunsten, omdat daar ‘purpose’ boven ‘profit’ heerst. Is dat waar en zo ja, wat kunnen we in de business hiervan leren? Welke ervaringen hebben we met het ontwikkelen van productieve en creatieve teamdynamiek? Wat is er nodig om impact in teamverband te creëren - het individu te overstijgen en de groepsflow naar boven te halen?

You might also like..
Search with tags
bottom of page